Nyhet!

Lätta. Fräscha. Fruktiga. Oemotståndliga body mists.

Italian Clementine Luxury Body Mist

Otroligt svår att motstå med sin lyxig doft av rosa grapefrukt, solmogna italienska clementiner och varm hinoki. Njut av lätta citrusnoter som lägger sig mjukt tillrätta på huden och låt tankarna vandra till prunkande fruktträdgårdar i ett soldränkt Italien. Den drömmiga doften är smakfullt lågmäld med nyanserade inslag av frisk sötma och fruktighet som friskar upp utan att ta för mycket plats. Misten absorberas snabbt, är smidig att ta med sig och kan användas så ofta du känner för det. Spraya på bar hud – efter duschen eller närhelst du vill. 

köp här

”Jag älskar den här uppfriskande kroppsmisten som med sin ljuvliga lätta doft, påminner mig om trädgårdens alla härliga citrusfrukter. När jag använder den känns det som att jag hamnar mitt i ett prunkande citruslandskap i ett somrigt Italien – en doft som skapar magi”

/Pernilla

Sunny Peach Luxury Body Mist

Unna dig denna finstämt lyxig body mist med en mjuk, feminin doft av somrig persikoblomma, solmogen ananas och krispigt vitt cederträ. Njut av den lätta, blommiga doften och dröm dig bort till ett färgsprakande landskap på den Italienska Rivieran där persikoträd och vilda blommor växer nästan hela vägen ner till stranden. Den elegant lågmälda doften lägger sig som en mjuk slöja på huden friskar upp utan att ta för mycket plats.

köp här

”Den här feminina, ljuvligt friska och mjuka doften tar mina sinnen till en blomstrande sommaräng längst med Rivieran. Kan det bli härligare än så? En ljuvlig doft som jag gärna tar med mig till stranden för en uppfriskande känsla”

/Pernilla