Ta in doften av sommar i ditt badrum!

Populära Vacation Vibes kollektionen är tillbaka! Och den innehåller två fräscha nyheter.

Läs allt om produkterna här.

COCO BEACH SHOWER CREAM

Ni är så många som fullkomligen älskade denna produkt när den kom på besök förra sommaren. Doften av oemotståndlig cocos som för tankarna till en semesterort med blått hav och vita stränder. Men också den omåttligt mjuka, lena texturen och den mjuka efterkänslan. Kan en duschcreme vara så bra?

köp här

Coco sorbet body gel cream

En helt otrolig doft-kompis till Coco Sorbet Shower Cream är denna magiska gel kräm som bara smälter in i huden och gör den len med en naturlig lyster. Glöm torra, fnasiga ben. Att den dessutom doftar himmelskt av cocos gör inte saken sämre. Kan du motstå den?

köp här

MOISTURE BOOST BODY LOTION

Ännu en återvändare från förra sommaren som är efterlängtad av många. Förutom att vara en riktigt härlig bodylotion, som går lätt in och gör huden galet mjuk så doftar den milt, men superfräscht av rosa grapefrukt. Har ni saknat den lika mycket som vi?

köp här

Pomelo Paradise Shower Cream

Moisture Boost Bodylotion har fått en doft-kompis i den här härligt fräscha duschcremen. Samma mjuka, krämiga och otroligt återfuktande formula som Coco Beach, men med en doft av frisk rosa grapefrukt. Låt din dusch bli en upplevelse, en resa till varmare breddgrader och doften av ljummen citrusfrukt. Kan du låta bli att köpa två?

KÖP HÄR

lazy days moisture mask

När sol, salta bad och ljumma vindar tar ut sin rätt och huden behöver en riktig fukt boost, då är det här din hud-räddare. Ni var många som älskade hur denna mjuka, krämiga och intensivt återfuktande mask förra sommaren, kan du vara utan den i år?

KÖP HÄR

Instant Refresh Face Mist

Omeldelbart. Fukt. Svalka. Mmmmm....doften. Ta med denna fuktboost till stranden, eller låt den hänga med på resan för att återfukta huden på resan. Förvara den i kylen för en riktigt svalkande, uppiggande upplevelse. Sa vi att den doftar vattenmelon och gurka?

KÖP HÄR

Det blir en dag på stranden!

Sommaren mest praktiska strandväska och strandhandduk hittar du här. Väskan rymmer handduk, solkräm, en god bok, vattenflaska....ja allt det där du bara MÅSTE ha med dig för en dag på stranden. Handduken är lagom tunn för att rymmas i väskan och torkar snabbt efter ett bad.

köp här