Anpassa hudvårdsgarderoben

Varma, soliga dagar kräver uppdaterad hudvårdsrutin. Här är våra bästa tips.

dags att uppdatera hudvårdsgarderoben

Sommaren är här och det innebär att du behöver anpassa din hudvårdsgarderob för varmare väder. Precis som du byter din klädgarderob efter säsong behöver du anpassa din hudvårdsrutin. Hudens behov ser helt annorlunda ut när vädret blir varmare, fuktigare och soligare. Här kommer våra råd för hur du bäst anpassar din hudvårdsrutin för varmare dagar.

BYT FETT MOT FUKT

På sommaren behöver huden massor av fukt då den torkas ut av sol, vind och bad. En rik och fet kräm kan bli lite mycket och göra huden glansig så byt gärna ut din vanliga dagkräm mot ett fuktserum. Använd rikligt så är du säker på att din hud får en riktig fukt-boost.

till fuktserum

PEELA VARSAMT

På sommaren är en peeling din verkliga hud-räddare. Med varm luft, solkräm och salta bad kan dina porer bli tilltäppta och mer synliga. Det råder du enkelt bot på genom att lägga en ansiktsmask minst en gång i veckan.

till masken

rengöring är a och o

Med solkräm, varm luft och salta bad byggs lätt smuts upp på huden och kan fastna utan en bra rengöring. Ha som vana att tvätta huden med en mild tvätt, morgon och kväll på sommaren så undviker du förstorade porer och plitor. Kom ihåg att återfukta efteråt.

till optimala rengöringen

sommarglow

Finns det någon tid på året när det är så smickrande med glow som på sommaren? Troligen inte. Lite lätt glow på solkysst hud och ingen annan makeup behövs. Det finns en anledning till att vår glowprodukt är en riktig storsäljare.

till glow på tub

Ha en underbar sommar!

ÖNSKAR L'ACUILA