VAD ÄR SERUM?

GUIDE - VÄLJA RÄTT SERUM FÖR DIG

Hyaluonic Boost Ultra Moisturizing Serum

När ska du välja Hyaluonic Boost Ultra Moisturizing Serum?

Fukt är något av det viktigaste du kan tillföra din hud! En väl återfuktad hud får färre fina linjer, mer lyster och spänst och känns såklart behagligt mjuk. Med det här serumet tillför du flera former av hyaluronsyra som är en de mest effektiva fuktbindarna som används inom hudvård.

Vitamin C Glow Serum

När ska du välja Vitamin C Glow Serum?

Vitamin C är en riktig superantioxidant som motverkar rynkor, ojämn hud och minskad elasticitet. Vitamin C ökar också cellförnyelsen vilket ger ökad lyster och ger en jämnare, klarare hudton. Upplever du kanske att du fått fler pigmentfläckar då är C-vitamin ingrediensen för dig. Vill du ha mer lyster och glow i huden, då är det här serumet din bästa vän.

Repair and Recover Ultra Sensitive Serum

När ska du välja Repair and Recover Ultra Sensitive Serum?

Upplever du att du har känslig hud, som blir torr på vintern och stramar ibland då är det här serumet för dig. Det hjälper dig omedelbart genom att lugna huden men bygger också upp huden och gör den starkare och mindre känslig.

Firm and Smooth Super Serum

När ska du välja Firm and Smooth Super Serum?

Vill du reducera fina linjer och få en slätare, jämnare och mer pumpad hud? Då är detta ett serum för dig. Det här är vårt mest aktiva serum, fullproppat med ingredienser som verkar för att öka hudens kollagenproduktion och ge förbättrad spänst och elasticitet.