DÄRFÖR SKA DU ADDERA ETT SERUM TILL DIN RUTIN

Ett serum är en lättflytande produkt som appliceras under krämer för att bära aktiva ingredienser djupt ner i huden. Den förbereder också huden för att ta emot krämerna som kommer efter.

Ett serum innehåller ofta högre halter av aktiva ingredienser för att fungera som en booster och ge den effekt som önskar. Välj serum efter den effekt du vill uppnå, byt ut och anpassa efter säsong och behov.

Tips! Du kan kombinera flera serum i din hudvårdsrutin om du vill ha flera olika "effekter". Tänk bara på att ta det tunnaste serumet först.

GUIDE - VÄLJA RÄTT SERUM FÖR DIG

När ska du välja Hyaluonic Boost Ultra Moisturizing Serum?

Fukt är något av det viktigaste du kan tillföra din hud! En väl återfuktad hud får färre fina linjer, mer lyster och spänst och känns såklart behagligt mjuk. Med det här serumet tillför du flera former av hyaluronsyra som är en de mest effektiva fuktbindarna som används inom hudvård.

KÖP HÄR

När ska du välja Vitamin C Glow Serum?

Vitamin C är en riktig superantioxidant som motverkar rynkor, ojämn hud och minskad elasticitet. Vitamin C ökar också cellförnyelsen vilket ger ökad lyster och ger en jämnare, klarare hudton. Upplever du kanske att du fått fler pigmentfläckar då är C-vitamin ingrediensen för dig. Vill du ha mer lyster och glow i huden, då är det här serumet din bästa vän.

KÖP HÄR

När ska du välja Repair and Recover Ultra Sensitive Serum?

Upplever du att du har känslig hud, som blir torr på vintern och stramar ibland då är det här serumet för dig. Det hjälper dig omedelbart genom att lugna huden men bygger också upp huden och gör den starkare och mindre känslig.

köp här