Lär dig mer om:

Brun utan sol

Har du ännu inte upptäckt fördelarna med att busa dig? Då är det hög tid nu. Trenden att använda brun utan sol är här för att stanna, just för att fördelarna är så många.

Med en brun utan sol kan du lätt uppnå en fräsch färg, du väljer själv hur mycket färg du vill ha.

Hur funkar en brun utan sol?

En brun utan sol lotion eller mousse lägger sig på hudens allra yttersta lager. Färgen uppstår när den aktiva ingrediensen (dihydroxiacetone) reagerar med proteiner i huden. Oftast tar det några timmar innan färgen har fäst sig. Hur mycket färg du får av en brun utan sol beror på mängden aktiv ingrediens. Det kan vara lättare att använda en produkt som inte ger intensiv färg på en gång. I stället kan man applicera den några dagar i rad. På så sätt minskar risken att resultatet blir ojämnt.  

Så här använder du en brun utan sol

Innan du applicerar brun utan sol bör du skrubba huden och smörja in med en body lotion för bästa resultat. Fördela därefter din brun utan sol lotion jämnt fördelat över kroppen för att undvika ett ojämnt resultat.

ATT TÄNKA PÅ:

Direkt efter att du smort in dig bör du ha lösa kläder som inte riskerar att förstöra färgen. Applicerar du din brun utan sol innan läggdags bör du ha i åtanke att vissa sorter kan färga av sig på ljusa lakan.

Vissa är lite rädda för brun utan sol, mycket på grund av hur krämerna var förr i tiden. De luktade ofta allt annat än fräscht och gav inte sällan en gulaktig färg snarare än brun. Utvecklingen har dock gått framåt och dagens brun utan sol är verkligen något helt annat. Även om den typiska brun-utan-sol doften är svår att komma ifrån, då doften uppstår när färgen aktiveras i huden, så känns en brun utan sol idag som vilken body lotion som helst.

Gradual tan body lotion

Möt vår Gradual Tan Body Lotion - räddaren för en snabb, lystergivande och solkysst hud.

Klicka här för att komma till produkten!

Fördelarna med brun utan sol

  • Du får en fin gyllenbrun färg utan att utsätta huden för solens farliga strålar

  • Du får en fräsch färg oavsett årstid