Vill du ha jämnare, slätare hy med färre fina linjer?

Du ska du kika på våra hudvårdstips här!

Fina linjer och en hud som kanske saknar den där lystern man så gärna vill ha är ofta i behov av fukt. Torr hud eller hud som är ytorr för att döda hudceller ligger kvar på hudytan får ofta mer synliga linjer. Andra faktorer som tex hur utvilad du är påverkar också väldigt mycket dina fina linjer. Vad kan du då göra för att göra din hud så jämn och slät som möjligt (förutom att försöka sova ordentligt?). Jo, vi har några tips till dig.

En väl återfuktad hud är som sagt nyckeln till mindre synliga fina linjer. Men för att din hud ska kunna ta åt sig av fukten behöver du först avlägsna döda hudceller som envist hänger sig kvar och gör huden matt och yttorr. Scrubba huden en gång i veckan med en peeling eller använd en mild BHA toner varje dag. Då skapar du bästa förutsättningen för din hud att ta upp fukt och aktiva ingredienser.

Sedan gäller det att mätta din hud med fukt. Använd ett fuktserum, applicera rikligt så huden får all fukt den behöver. Sedan dag- eller nattkräm som jobbar på att reducera fina linjer och ger jämnare, slätare hy.

Köp fler, spara mer

Smooth and firm daily routine - normal skin

Smooth and firm daily routine - normal skin

807 kr Erbjudande Spara

Endast 0 kvar i lager

I det här prisvärda kitet får du alla produkterna som ingår i en bra basrutin om du vill ta lite extra väl hand om din hud. Känner du att din hud skulle må bra av en riktig boost som återfuktar, minimerar fina linjer och ger förbättrad spänst och lyster? Då är det här produkterna för dig. I kitet ingår den mjukaste av rengöringar, intensivt återfuktande serum, en dagkräm som ger resultat omedelbart och på sikt och en vårdande nattkräm.

Ingår i kitet: 

Silky soft Foaming Cleanser 150 ml

Hyaluronic Boost Ultra Moisturizing Serum 30 ml

Soft Radiance Firming Day Cream 50 ml

Bedtime Cocoon Calming Night Cream 50 ml

Produkterna används i denna ordning för bästa resultat.