Vill du ha jämnare hudton med färre pigmentfläckar?

Har härliga dagar i solen lämnat spår i form av pigmentfläckar och ojämn hudton? Passa då på att jobba på att jämna ut hudtonen under vinterns mörka månader. Vi har tipsen för en rutin som hjälper dig!

Även om vi gör allt vi kan för att skydda huden mot solen så är det svårt att helt undvika pigmentering och ojämn hudton. De få korta månader vi har med sol ska vi ju verkligen vara ute och njuta. Solskydd hjälper väldigt bra, men ger inte 100% skydd. Därför är det inte ovanligt att pigmentfläckar uppstår på huden.

De mörka månaderna på året är en perfekt tid att jobba på att reducera pigmentering. Bra ingredienser att leta efter när det gäller att jämna ut hudtonen är Vitamin C och Retinol/Backuchiol. Vitamin C är en duperantioxidant som jämnar ut hudtonen och ger lyster och Retinol/backuchiol ökar cellförnyelsen och motverkar pigmentering.

En annan bra aktiv ingrediens att leta efter är AHA syra som både exfolierar huden och jobbar mot pigmentering.

Så snart solen tittar fram i vår, eller på en resa till solen, är dock fortfarande ditt viktigaste verktyg mot pigmentfläckar att använda solskydd. Högt solskydd, ordentligt tjockt lager och återapplicera ofta. Lite kladdigt men det är det värt!

PRODUKTERNA FÖR DIG

AHA+PHA Exfoliating gel mask

En mild med effektiv syramask som ökar cellförnyelsen, avlägsnar döda hudceller och arbetar för en jämnare, slätare hy.

vitamin glow serum

Med det här serumet boostar du verkligen din hud med C-vitamin och fukt. Du får en omedelbar lyster och jobbar på att reducera pigmentfläckar och ojämn hy på sikt.

vitamin c face cream

En riktgit Rolls Rolls bland krämer är denna fuktbomb som också är laddad med C-vitamin, Rosa Grapefrukt, avocadoolja och massor av fuktbindare.

Collagen Restore Firming Face Oil

En härlig olja med naturens egna retinol, Backuchiol, som ökar cellförnyelsen och ökar kollagenproduktionen vilket har en positiv inverkan på pigmentering i huden.

Get That Glow Kit

Get That Glow Kit

699 kr Erbjudande Spara

Endast 0 kvar i lager

Det här kitet är perfekt för dig som verkligen vill jobba på hudens lyster. Med produkter som milt exfolierar bort döda hudceller, som stimulerar cellförnyelsen, ger jämnare och slätare hud samt massor av fukt är detta en rutin som ger garanterat resultat. Kitet innehåller vår bästsäljande cleanser Silky Soft Foaming Cleanser. Skumma upp denna med vatten till ett mjukt skum som rengör milt men som garanterat avlägsnar smuts som kan lägga sig på huden och göra den glåmig. Därefter applicerar du vår Skin Perfecting BHA Exfoliating Toner som varje dag jobbar på att avlägsna envisa döda hudceller på ett milt och skonsamt sätt. Du kommer omedelbart att se lystern den ger din hud. 

Efter tonern applicerar du vårt magiska Vitamin C Glow Serum som boostar huden med fukt och Vitamin C. Vitamin C är en ingrediens som har många fantastiska fördelar, bla ökar den cellförnyelsen, jämnar ut hudtonen och reducerar fina linjer. Sist men inte minst applicerar du Vitamin C Face Cream, en riktig Rolls Rolls bland krämer med sitt innehåll av inte bara C-vitamin utan även rosa grapefrukt och massor av återfuktande godsaker för din hud. 

I kitet ingår: