Tipsen för en naturlig lyster!

Upplever du att din hud saknar lyster, kanske till och med ser matt, ojämn och lite glåmig ut? Då har vi några tips här som kan hjälpa dig få tillbaka lystern till din hud. En hud med naturlig fin lyster ser fräsch ut och det gör också att din makeup ser snyggare ut.

När huden saknar lyster beror det ofta på att hudceller ligger kvar på hudytan. Döda hudceller kan behöva lite hjälp med att lossna och för att frigöra fräschare hud med mer lyster som finns under. Döda hudceller på hudytan gör det också svårare för huden att ta upp fukt och aktiva ingredienser vilket gör det extra viktigt att hjälpa huden göra sig av med yttersta lagret av döda hudceller.

Här är våra bästa tips till dig som har som mål att återfå lyster och naturlig glow. A och O för att hjälpa huden släppa döda hudceller är faktiskt den dagliga rengöringen. När du tvättar ditt ansikte ordentligt genom att massera runt tvålen/krämen så rengör du huden på djupet och avlägsnar döda hudceller. Nästa viktiga steg är att regelbundet använda en ansiktspeeling. Oavsett om det handlar om en peeling som med hjälp av scrubkorn avlägsnar hudcellerna eller en mild kemiskt peeling som med hjälp av syror gör jobbet så är detta din viktigaste produkt i rutinen.

Nästa viktiga steg för att uppnå lyster är att tillföra huden massor av fukt, det gör hudytan jämnare och slätar och mättad av fukt vilket bidrar till lyster.

Ta också gärna hjälp av superingrediensen C-vitamin. C-vitamin har många bra funktioner i hudvård. Förutom att den verkar utjämnade och motverkar pigmentering bidrar den till ökad cellförnyelsen och ger huden elasticitet och spänst. En riktig glow-booster med andra ord.

PRODUKTERNA FÖR DIG

Silky soft foaming cleanser

En mild men härligt löddrande ansiktstvätt som rengör din hud utan att torka ut. Gillar du den rena känslan av en tvål är detta produkten för dig

vitamin glow serum

Med det här serumet boostar du verkligen din hud med C-vitamin och fukt. Du får en omedelbar lyster och jobbar på att reducera pigmentfläckar och ojämn hy på sikt.

vitamin c face cream

En riktgit Rolls Rolls bland krämer är denna fuktbomb som också är laddad med C-vitamin, Rosa Grapefrukt, avocadoolja och massor av fuktbindare.

skin perfecting exfoliating bha toner

Kanske känns lite mer läskigt än att välja en scrub som man gör en gång i veckan men vi lovar, om du vågar testa en BHA toner kommer du ha en vän för livet! Du använder den varje dag så att den tryggt och säkert kan hålla döda hudceller och glåmig hud på avstånd.

healthy glow face cream

Om du verkligen vill uppnå ett omedelbart glow är det här din to-go-to kräm! applicera den på delar eller hela ansikte, eller blanda den med din dagkräm eller foundation om du vill ha mer av en lätt lyster. Det är inte för inte det här är vår mest älskade produkt 🌟

Köp fler till bättre pris

Get that glow kit

KÖP HÄR