Ute efter mer spänst och fastare hud?

Med tiden saktar hudens cellförnyelse ner och hudens innehåll av kollagen minskar. Det är som om hudens inre kuddar börjar plattas ihop och huden får därmed mindre "stuns", tappar sin fasthet och rynkor uppstår. Det här är en högst naturlig del av hudens åldrande men det finns en hel del vi kan göra för att hjälpa huden bibehålla sin spänst, elasticitet och lyster.

Rengöring är som alltid A och O när det kommer tillhudvård. Här fyller rutinen att rengöra huden ytterligare ett syfte om du passar på att ge huden extra massage medan du rengör den noggrant. Tillför sedan aktiva ingredienser som boostar hudens kollegenproduktion, som tex backuchiol (naturens egna retinol) samt massor av fukt och naturliga oljor. Att se till att din hud alltid är väl återfuktad är bästa sättet att bibehålla spänst och lyster. Ta gärna hjälp av en ansiktsolja som du masserar in i huden, då ger du din hud precis vad den behöver.

När du har tid, ge din hud extra kärlek genom att lägga en ansiktsmask som hjälper dig öka cellförnyelsen och ta fram en fräsch, glowig hud!