Är din hy i behov av fukt?

Upplever du att din hud känns torr, stramar och kanske till och med svider så fort termometern går under nollan? Med tanke på det omväxlande väder och tuffa vinterklimat vår hud utsätts för är det inte konstigt att vår hud reagerar. Det är helt enkelt svårt för huden att utan hjälp klara av vinterkyla och torr inomhusluft.

Om din hud visar att den inte mår toppen genom att strama och svida då behöver du verkligen ge den extra omtanke. Torr hud med en försvagad barriär som förvärras av kyla och torr luft kan bli riktigt besvärlig om du inte ger den all din omtanke.

Vad kan du göra? Jo, börja med rengöringen. Använd fett-baserad rengöring på kvällen för att ta bort smuts och makeup men skippa helt tvålen på morgonen. Då räcker det med ljummet vatten.

Sedan behöver huden tillföras massor av fukt. Det är lätt att tro att det mest är oljor och fett som behövs när huden är torr men huden behöver fukt för att bibehålla sin mjukhet och spänst och oljor hjälper till att kapsla in fukten i huden och stärka hudens barriär.

Vi har gjort det enkelt för dig - kika in detta färdiga kitet!

På jakt efter hudvård som verkligen gör skillnad för din känsliga och torra hud?
Låt oss hjälpa dig. Vi har samlat de perfekta produkterna för dig som är i behov av fukt, dessutom till ett bättre pris!

Dry Skin - Easy Routine

Den ultimata kombon för att ge din hud rikligt med fukt och kärlek. Med detta kit sparar du hela 14%!