Gör dom här förändringarna i din hudvård 2023 och märk skillnaden!

Nytt år och en möjlighet till en nystart för dina hudvårdsrutiner 📅 Bara små förändringar kan göra stor skillnad. Låt 2023 bli ditt bästa-hud-år genom att implementera en eller flera förändringar. Här får du våra bästa tips på små förändringar som kan göra stor skillnad 😊

Byt rutin efter säsong

Lika viktigt som det är att hålla sig till en rutin för att se resultat, lika viktigt är det att anpassa sin rutin när det behövs. När vädret varierar efter säsong eller om huden förändras tex av hormonella skäl då är det anledning att se över sin hudvård. Kyla och torr luft innebär mer fukt, sommar och sol betyder solskydd.

Hitta en rutin och håll fast vid den

Även om din hud kan må bra av att göra en förändring i din rutin är det viktigt att ge huden tid att vänja sig vid den och det kan ta tid innan resultatet märks. Om du byter produkter alltför ofta kan din hud reagera negativt.

Addera EN produkt och märk skillnaden

Bara en produkt till i din rutin kan göra en stor skillnad. Använder du inte en scrub regelbundet som en del i din rutin så kommer du märka stor skillnad när du får bort de döda hudcellerna och din hud får mer lyster. Använder du inte serum idag kan de verkligen boost din hud på det sätt du önskar.