Därför lanserade jag mitt eget hudvårdsvarumärke - L'Acuila!

L'Acuila är skönhetsprodukter som hjälper dig att ta hand om din hud på dina villkor och som verkligen funkar för oss som lever i det här varierande, nordiska klimatet. Produkterna och ingredienserna är noggrant utvalda för att du ska kunna uppnå dina hudvårdsmål, oavsett vilken årstid eller fas i livet du befinner dig i.

I mitt jobb utsätter jag huden för stora påfrestningar. Jag sminkar mig mycket inför föreställningar och tv-framträdanden och jag har många resdagar. Under de mest intensiva perioderna blir det långa dagar och tidiga morgnar, vilket gör att jag kanske inte alltid sover så mycket som jag borde. Det kanske låter som en glamorös vardag, vilket det är på många sätt. Jag älskar verkligen mitt jobb men min hud är inte alltid lika förtjust i torr flygplansluft, lite sömn och långa sessioner i sminket. Det är därför som hudvård alltid har varit så viktigt för mig.

I dag finns enormt många hudvårdsprodukter och varumärken att välja bland. Det är fantastiskt med ett sånt stort utbud. Men hur hittar man rätt? Hur vet jag vad min hud mår bra av? För mig har det varit jättesvårt att hitta produkter som jag verkligen tycker om. Jag hoppar mellan olika varumärken och provar mig fram. Därför har det länge varit en dröm att få utveckla och lansera ett eget varumärke, som har allt det där jag, och kanske också du, söker efter.

Tillsammans med Svenska Krämfabriken, en av Skandinaviens ledande utvecklare och tillverkare inom kosmetik, har jag utvecklat L’Acuila. Produkterna är tillverkade i Sverige med hållbarhet och produktsäkerhet i fokus. Genom att kapa bort onödiga mellanhänder och leverera produkterna direkt från fabriken i Dalarna hem till ditt badrumsskåp kan vi göra otroligt bra produkter till rimliga priser.

Mitt mål med L’Acuila är att hudvård ska kännas enkelt och roligt, inte svårt och komplicerat. Det ska kännas tryggt att använda L'Acuila. Men aldrig tråkigt!

Namnet är inspirerat av staden L’Aquila i Italien där den italienska sidan av familjen Wahlgren har sina rötter. Namnet ger mig härliga associationer och väcker minnen – men framför allt är det en hyllning till min fina farmor Nina Scenna som var en fantastisk kvinna.

Jag hoppas verkligen att ni ska gilla L'Acuila lika mycket som jag gör. Det kommer att komma många spännande produkter så följ vår resa här eller på Instagram. Låt hudvård vara roligt, våga testa och prova dig fram. Plocka och välj som det passar dig, L'Acuila kommer verkligen göra skillnad för din hud. Det har det gjort för min!

Kram,
Pernilla

Frågor & svar

Produktfilosofi