Ta del av Pernillas hudvårdsfavoriter

Att ta hand om min hud har alltid varit jätteviktigt för mig. Mycket smink och sena kvällar i kombination med vårt tuffa, nordiska klimat gör att jag alltid letat efter riktigt bra hudvård. Att hitta rätt bland alla produkter och märken är svårt. Jag har länge sökt efter hudvård som verkligen funkar, ger det resultat jag vill uppnå och som är snäll för plånboken.

Många produkter på marknaden är effektiva och bra, men för mig måste det också vara riskfritt att använda. Efter år av sökande bestämde jag mig för att skapa något unikt, som jag och säkert många andra kvinnor skulle gilla - L'Acuila.

”Mitt mål med L’Acuila är enkelt: att göra hudvård till en rolig och njutbar upplevelse, utan risker”

Jag är otroligt stolt över hur väl L’Acuila har mottagits och att så många av våra kunder är nöjda.

STEG FÖR STEG

STEG 1

Jag älskar vår Silky Soft Foaming Cleanser! Den tvättar verkligen bort smuts och lättare makeup utan att torka ut.

Steg 2

Vårt Hyaluronic Boost Ultra Moisturizing Serum har varit en personlig favorit sedan vi lanserade L’Acuila. Det är verkligen ett återfuktande serum!

STEG 3

Det här är en produkt jag längtade efter att få lansera!
Det är viktigt att ta hand om huden på halsen och dekolletaget, annars kommer det att synas i form av rynkor när man blir äldre.

STEG 4

Jag vill ha en ögonkräm som ger lyster och trollar bort de mörka ringarna som kan uppstå efter sena kvällar. Då är den här perfekt!

STEG 5

Till dagen använder jag vår Soft Radiance Firming Day Cream. Jag går ju ofta osminkad på dagarna, eller med ett tunt lager makeup och då ger den här så himla fint glow och massor av fukt.

STEG 6

Till natten använder jag såklart vår magiska Total Renewal Firming Night Cream. Jag lägger på ett ordentligt lager innan jag går och lägger mig. På morgonen känner jag mig ordentligt återfuktad!

se vårt färdiga kit

Pernillas rutin

I detta kit har vi samlat Pernillas hudvårdsfavoriter - dessutom till ett rabatterat pris!

Med detta kit skapar du dig en hudvårdsrutin som garanterat kommer att ge din hud den återfuktning den förtjänar.