Intensiv återfuktning och glow i ett enda steg

Pink Cloud Hydrating Gel Cream

Möt din nya dewy skin bestie. En drömmig, rosa gel-kräm som enkelt smälter in i huden och lämnar den plumpad och silkeslen med den perfekta basen för en dewy look. Med fyra sorters hyaluronsyra återfuktar Pink Cloud din hud på ett sätt du aldrig upplevt tidigare. Den innehåller även superingrediensen kombucha som bidrar till att förbättra hudens hälsa och ger en fin, naturlig lyster samt matcha te som är en effektiv antioxidant med detox-effekt.

Använd den som ett sista steg i din hudvårdsrutin eller testa att lägga Pink Cloud Hydrating Gel Cream som primer under ditt smink och preppa din hud för den perfekta dewy looken!

Upptäck vår drömmigaste rengöring hittills

Hydra Care Cleansing Mousse

Allt börjar med skin prep och rengöring är det första steget till strålande hud!

Vår nya favorit Hydra Care Cleansing Mousse är en silkeslen rengöringsmousse som sveper bort makeup och orenheter. Med ett drömmigt mjukt skum rengör den din hud skonsamt men effektivt. Skummet innehåller flera återfuktande ämnen, bl.a. hyaluronsyra och glycerin som ger huden en riktig fuktboost.

Den innehåller dessutom enzym av granatäpple som verkar milt exfolierande på huden och gör den extra mjuk och len samt extrakt av näckros som verkar sammandragande och uppfriskande.

Texturer din hud kommer att älska

Innehåller hyaluronsyra som ger intensiv återfuktning
Oljefri vilket gör att den inte täpper till porerna
Lämnar huden silkeslen
Den perfekta basen under smink
100% veganskt & cruelty free