Sicily in Bloom

Följ med på en resa till Sicilien när vårsolen väcker blomsterängarna till liv och förvandlar landskapet till en karneval av dofter och sprakande färger. Sicily in Bloom fångar naturens pånyttfödelse bland vackra fruktträdgårdar och blomstrande kullar i ett italienskt drömlandskap.

Doften öppnar upp med fruktiga noter av päron, citrus och solmogna röda bär, följda av hjärtnoter som för tankarna till sena försommarkvällar när mörkret fallit och blommorna fuktats av dagg. Frangipani och lavendel är noterna som framträder klarast precis innan de varma basnoterna bryter igenom och tillför ett vackert djup och en fjäderlätt mjukhet. När Sicily in Bloom har satt sig tillrätta på huden kan du förnimma sandelträ, amber och mysk under ett skirt lager av vårblommor och söta frukter.

till parfymen

Hur kommer det sig att du valde att ta fram en parfym?

Jag älskar verkligen parfymer, för mig är parfymer något väldigt personligt och något som ger extra lyx i vardagen. En parfym kan förstärka en personlighet eller en sinnesstämning och kan lämna avtryck och väcka känslor. Jag ville ta fram en parfym som jag själv verkligen älskar - en härlig, feminin och lätt parfym som skulle kunna passa till alla tillfällen och till de allra flesta kvinnor!

Hur växte Sicily in Bloom fram?

Jag är svag för kvinnliga, sensuella, mjuka blommiga och lätt fruktiga dofter. Därför var det viktigt för mig att parfymen skulle återspegla just det! Slutresultatet blev därför min doft – Sicily in bloom; en kvinnlig, fräsch, blommig lätt doft. Jag är enormt stolt över denna doft som tar mig direkt till ett vårigt och blomstrande Italien – en plats som jag förknippar med min familj och som ger mig en känsla av glädje, harmoni och lycka! Som att komma hem, helt enkelt!

Arbetet bakom...