Upptäck Sunset in Sorrento

Följ med på en resa till den blomstrande Amalfikusten, där solen sakta går ner och förvandlar det vackra kustlandskapet till en glödande canvas av gyllene färger. Sunset in Sorrento fångar den mjuka och friska doften av frodiga fruktträdgårdar och blomstrande kullar i ett italienskt drömlandskap.

Doften öppnar upp med uppfriskande noter av italiensk bergamott och krispiga päron, följt av mjuka, blomstrande hjärtnoter som för tankarna till varma försommarkvällar. Svart viol och näckrosblad är noterna som framträder klarast precis innan de varma basnoterna bryter igenom och tillför ett vackert djup och en fjäderlätt mjukhet. När Sunset in Sorrento har lagt sig till rätta på huden kan du förnimma cederträ, mysk och rosa socker under den perfekta balansen av fruktiga och blommiga noter.

Hur växte Sunset in Sorrento fram?

Jag älskar verkligen parfymer och redan under arbetet med vår första parfym, Sicily in Bloom, växte tankarna kring att ta fram ytterligare dofter. Dessutom var det otroligt roligt att se att intresset för en L'Acuila-parfym var så stort då den sålde slut på några enstaka dagar. För mig var det självklart att direkt påbörja arbetet med att ta fram nästa parfym, inom samma kategori som jag älskar – en mjuk, kvinnlig och lätt doft som passar för alla tillfällen!​

Hur skulle du beskriva doften?

Jag ville ta fram en parfym som påminde mig om känslan och dofterna av varma kvällar och gyllene solnedgångar. För mig är en parfym mer än bara en doft. Det är något som kan förstärka ens personlighet eller en sinnesstämning och som verkligen kan lämna avtryck och såklart ge extra lyx i vardagen. Sunset in Sorrento är en doft som återspeglar just det. Med sina mjuka, fruktiga och blommiga noter tar doften mina sinnen direkt till den italienska Amalfikusten och dess varma vårkvällar och fantastiska solnedgångar. En plats som jag förknippar med harmoni, lyx och värme – en känsla som bara en solnedgång i Sorrento kan ge.

Toppnoter

Bergamott
Päron
Svarta vinbär

HJÄRTNOTER

Jasminblomma
Svart viol
Näckros

Basnoter

Cederträ
Mysk
Rosa socker