Mål: Mer lyster och hälsosam glow

Känner du att din hud känns lite glåmig och trist, kanske ojämn och saknar den där lystern som en välmående hud har?

Här är tipsen för dig;

SKRUBBA ANSIKTET

Använd en ansiktsscrub minst en gång i veckan för bibehållen lyster. Den tar bort döda hudceller, minskar yttorhet och gör det lättare för huden att ta till sig produkterna du applicerar.

Till Produkten

Addera extra glow

En hud som utstrålar lyster och glow är en välmående hud, det är troligen därför som så många adderar en glow-produkt till sin rutin. Använd den som dagkräm, eller ovanpå din dagkräm om du behöver mer fukt.

Om du tycker den ger för mycket glow till vardags kan du mixa den med din dagkräm för en mildare glow.

Till produkten

Mål: En jämnare hudton

Att helt undvika pigmentfläckar är svårt, men här är våra bästa tips för att jobba på att minimera ojämn hudton och pigmentering.

Ett bra tips är att peela huden regelbundet och addera C-vitamin till din rutin som motverkar pigmentering.

Var också redo med solkrämen så fort vårsolen börjar lysa

Jämnare hud med vitamin C

Vitamin C Energy Boost Kit innehåller tre produkter med C-vitamin för att verkligen boosta din rutin med den så effektiva ingrediensern Vitamin C. Produkterna innehåller också massor av fukt, grapefruktextrakt och doftar härligt av citrus.

Till kitet

Mål: En mjuk och smidig hy

Våra bästa tips för att få en härligt, mjuk och smidig hud som får dig att stråla är att fylla på med fukt och näring i flera lager genom att addera ett fuktgivande serum under din dagkräm/nattkräm. 

Glöm inte bort det viktiga området kring ögonen. Applicera en ögonkräm, speciellt anpassad för området runt ögonen där torrhetslinjer ofta uppstår. 

Fukt, fukt, fukt!

Lägg till Hyaluronic Boost Ultra Moisturizing Serum till din rutin för att ge huden all fukt den behöver. I denna finns tre sorters hyaluronsyra som återfuktar din hud på djupet.

ta hand om huden runt ögonen

Vårda huden runt ögonen med en ögonkräm så undviker du torrhetslinjer.

vårda på natten

Under natten när huden vilar kan du verkligen passa på att ge den lite ectra omtanke. Total Renewal Firming Night Cream ökar hudens spänst, elasticitet och mjukhet medan du sover.

Våga testa nya produkter i din hudvårdsrutin

Det kan göra skillnaden för att du ska uppnå just dina hudvårdsmål. Hör av dig till oss om du behöver hjälp!