Nå dina hudvårdsmål med rätt produkter

Du har säkert ett mål du vill uppnå med din hudvård. Kanske handlar det om att få en mjukare, smidigare hud trots vinterkyla eller att du vill ha mer lyster och glow eller jämnare hudton. Genom att anpassa din hudvård kan du uppnå olika mål. Att använda samma produkter genom olika säsonger och faser i livet är sällan bästa vägen till att uppnå dina hudvårdsmål och DIN bästa hud.

Här kommer vår guide som hjälper din att uppnå olika hudvårdsmål. Tveka aldrig att höra av dig till oss om du har frågor kring din hudvård!

Mål: Mer lyster och hälsosam glow

Känner du att din hud känns lite glåmig och trist, kanske ojämn och saknar den där lystern som en välmående hud har. Här är tipsen för dig;

Vi kan inte nog understryka hur viktig peeling är för en välmående hy med glow. Använd en ansiktsscrub minst en gång i veckan så kommer du att se resultat i form av en klarare fräschare hy.Tillför massor av fukt! Addera ett fuktserum under din dag- och nattkräm och snåla inte. Var inte rädd för att addera en lystergivande produkt till din rutin för att få hjälp på traven. Blanda den med din dagkräm om du är rädd för för mycket glow.

SKRUBBA ANSIKTET

Använd en ansiktsscrub minst en gång i veckan för bibehållen lyster. Den tar bort döda hudceller, minskar yttorhet och gör det lättare för huden att ta till sig produkterna du applicerar.

Till Produkten

Addera extra glow

Hud med glow har varit trendig ett tag nu. En hud som utstrålar lyster och glow är en välmående hud, det är troligen därför som så många adderar en glow-produkt till sin rutin. Använd den som dagkräm, eller ovanpå din dagkräm om du behöver mer fukt. Om du tycker den ger för mycket glow till vardags kan du mixa den med din dagkräm för en mildare glow.

Till produkten

Mål: En jämnare hudton

Att helt undvika pigmentfläckar är svårt, även om man är duktig och använder hög solskyddsfaktor under sommarmånaderna. Med tiden visar sig också fläckar som kommer från solskador långt tidigare i livet. Här är våra bästa tips för att jobba på att minimera ojämn hudton och pigmentering.

Använd en ansiktsscrub regelbundet, då avlägsnar du eventuella ojämnheter som beror på döda hudceller som "fastnat" och du förbereder huden för att verkligen ta till sig andra produkterAddera C-vitamin till din rutin. C-vitamin motverkar pigmenteringar så passa på nu efter sommaren och under vintern att jobba på ojämnheter som uppkommit under sommaren. Var redo med solkrämen tidigt nästa vår, så fort vårsolen börjar lysa

Jämnare hud med vitamin C

Vitamin C Energy Boost Kit innehåller tre produkter med C-vitamin för att verkligen boosta din rutin med den så effektiva ingrediensern Vitamin C. Produkterna innehåller också massor av fukt, grapefruktextrakt och doftar härligt av citrus.

Till kitet

Mål: En mjuk och smidig hy

En riktigt mjuk och smidig hy kan låta som ett lågt ställt mål men förvånansvärt många upplever en stramande hud som är allt annat än smidig. Torrhet kan leda till fina torrhetslinjer och obehag. Här är våra bästa tips om ditt mål är att få en härligt, mjuk och smidig hud som får dig att stråla.

Fyll på med fukt och näring i flera lager genom att addera ett fuktgivande serum under dagkräm/nattkräm. Glöm inte det viktiga området kring ögonen. Applicera en ögonkräm, speciellt anpassad för området runt ögonen särskilt där torrhetslinjer kan uppstå. Ett sista knep som vi vill tipsar om (inte för att vi vill sälja mer produkter 😀) utan för att vi vet hur viktigt det är. Använd inte för lite kräm! Torr hud behöver ett ordentligt lager kräm för att verkligen återfå sin mjukhet och krämen fungerar även som ett lock som stänger in hudens egna fukt. Masssera gärna in krämen några minuter så ökar du också blodcirkulationen.

Fukt, fukt, fukt!

Lägg till Hyaluronic Boost Ultra Moisturizing Serum till din rutin för att ge huden all fukt den behöver. I denna finns tre sorters hyaluronsyra som återfuktar din hud på djupet.

ta hand om huden runt ögonen

Vårda huden runt ögonen med en ögonkräm så undviker du torrhetslinjer.

vårda på natten

Under natten när huden vilar kan du verkligen passa på att ge den lite ectra omtanke. Bedtime Cocoon Night Crem innehåller vårdande oljor och fukt som gör att du vaknar med en mjuk och smidig hy.

Våga testa nya produkter i din hudvårdsrutin

Det kan göra skillnaden för att du ska uppnå just dina hudvårdsmål. Hör av dig till oss om du behöver hjälp!