Upptäck vad ett serum kan göra för din hud

DÄRFÖR SKA DU ADDERA ETT SERUM TILL DIN RUTIN

Att addera ett serum till din rutin kan ge dig resultat på en helt ny nivå. Låt oss guida dig till varför och vilket serum du ska välja beroende på vilket resultat du vill uppnå.

  • Ett serum är en lättflytande produkt som appliceras under krämer för att bära aktiva ingredienser djupt ner i huden. Den förbereder också huden för att ta emot krämerna som kommer efter.
  • Ett serum innehåller ofta högre halter av aktiva ingredienser för att fungera som en booster och ge den effekt som önskar. Välj serum efter den effekt du vill uppnå, byt ut och anpassa efter säsong och behov.

  • Du kan kombinera flera serum i din hudvårdsrutin om du vill ha flera olika "effekter". Tänk bara på att ta det tunnaste serumet först.

Guide - välj rätt serum för dig

Hyaluronic Boost Ultra Moisturizing Serum

Fukt är något av det viktigaste du kan tillföra din hud! En väl återfuktad hud får färre fina linjer, mer lyster och spänst och känns såklart behagligt mjuk. Med det här serumet tillför du flera former av hyaluronsyra som är en de mest effektiva fuktbindarna som används inom hudvård.

Repair and Recover Ultra Sensitive Serum

Upplever du att du har känslig hud som blir torr på vinter och stramar ibland är det här serumet för dig. Det hjälper omedelbart genom att lugna huden men bygger också upp och gör den starkare och mindre känslig.

Vitamin C Glow Serum

Vitamin C är en riktig superantioxidant som motverkar rynkor, ojämn hud och minskad elasticitet. Vitamin C ökar också cellförnyelsen vilket ger ökad lyster och ger en jämnare, klarare hudton. Upplever du kanske att du fått fler pigmentfläckar då är C-vitamin ingrediensen för dig. Vill du ha mer lyster och glow i huden, då är det här serumet din bästa vän.

Firm & Smooth Super Serum

Vill du reducera fina linjer och få en slätare, jämnare och mer pumpad hud? Då är detta ett serum för dig. Det här är vårt mest aktiva serum, fullproppat med ingredienser som verkar för att öka hudens kollagenproduktion och ge förbättrad spänst och elasticitet.